Blog stories

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening...

Nagels

Gellak

Gellak

Gellak

Gellak

Gellak

Gellak combinatie met dip en buff

Haarstyling workshop

Haar styling

Haar styling voor een bruiloftgast

Haar styling Tammy

Haar styling workshop bij Image of Yourself

Haar styling voor een bruilofgast

Creatief met mijn eigen kapsel

Haar styling workshop bij NOW Maastricht

Haar styling workshop bij NOW Maastricht

Haar styling workshop bij Image of Yourself

Haar styling workshop bij NOW Maastricht 

Workshop kleur en stijladvies

Yeay! Ik heb een kleur en stijl workshop mogen doen voor Fleur. Deze keer extra gezellig, want ik gaf de workshop samen met mijn nichtje Fauve, zij deed de make up en gaf advies aan Fleur.

Samen met Fleur heb ik gekeken naar wat het beste bij haar past met behulp van de kleurdoeken. Ik ben blij dat het Fleur het benoemt in haar review, want wat ik heel belangrijk vind, is om ook te kijken naar wie je wilt zijn én wat je wilt uitstralen. Als jij jezelf verzekerd voelt, straal je dit ook uit. Ik ben er van overtuigd dat mode en eerlijk advies hierbij kan helpen.

Ik ben blij dat ik Fleur heb kunnen leren dat je met kleuren kunt experimenten. Als je liever een dag zwarte kleding wil dragen, kun je je look opfrissen met een mooie lichte make up.

Ik heb Fleur inzicht gegeven in hoe ze haar kledingkast het beste kan aanvullen en hoe dit meerdere outfit combinaties kan opleveren met bepaalde kleuren kleding die ze nu liet hangen, simpelweg omdat ze niet uitkwam met de kleuren.

Kleur en stijladvies met Margot

Eerst liet ik haar een vragenlijst invullen over haar persoonlijke stijl, wensen, kleuren die ze mooi vind en waar ze tips bij nodig heeft.

Eerst deed ik bij haar een kleuranalyse, ze is een ‘ warm’ lente type. Ik heb haar advies gegeven in kleuren die ze het beste kan dragen en qua stijl advies gegeven in combineren van kleding aangepast op haar figuurtype.

Kapsel & Make up 'bruiloft'

Tessa had afgelopen vrijdag 20 april een bruiloft, en wilde graag mooie make up en een mooi kapsel erbij.

Ik heb eerst met haar een proef gedaan. Ze was tevreden en het moest precies hetzelfde gebeuren op de dag van de bruiloft.

Tessa draagt normaal vrijwel nooit make up en heeft haar haren vaak los of in een staart. Dit past ook bij haar, maar nu mocht het allemaal net ietsje meer voor op deze feestelijke dag.

Ik heb haar haren half opgestoken en er krullen ingezet. Dit geeft een speels effect in combinatie met haar halterjurk. De krullen vielen mooi op haar blote schouder.

De make up heb ik vrij neutraal gehouden, een mooi dekkende foundation en een egaliserend poeder. Een lichte blush voor wat meer kleur. Een lichte goudkleurige oogschaduw en donkerblauwe eyeliner. Ook had ik haar wenkbrauwen ingekleurd, dit had ze zelf nog nooit gedaan en vond dat wel heel mooi.


Tessa liet me na deze dag nog weten dat ze een fantastisch feest hadden gehad met de hele dag mooi weer. Haar kapsel en make up was de hele dag goed blijven zitten!

LINGERIE TRAINING MECHELEN

Afgelopen zondag was het zover, we mochten weer een gezellige lingerietraining geven in Mechelen!

Samen met An van Ziezo en Pascalle Molling (storemanager Marlies Dekkers Maasmechelen village), hebben we een aantal dames training in lingerie gegeven. Uiteraard hebben we het uitgebreid gehad over eigen ervaringen, pasvormen, verschillende modellen bh’s etc. Ook hadden we een aantal modellen van Marlies Dekkers meegenomen.

Omdat wij deze zelf dragen en helemaal achter de pasvorm en het comfort van dit merk staan, kunnen we dit enthousiast aan de groep overbrengen.

Zij hebben dit zelf ook kunnen ervaren omdat ze de meegebrachte modellen konden doorpassen, hierbij gaven we natuurlijk ook advies over de maat en over welk model het best bij hun figuur past.

An had heerlijke hapjes klaargezet voor tijdens de training, en de dames gaven aan dat ze een interessante middag gehad hebben.

Deze dames geven zelf ook styling advies aan klanten, vaak wordt de basis bij kleding advies vergeten, dit is en blijft toch de lingerie, daarom vonden ze het leuk onze aangeleerde kennis nu te kunnen overdragen bij hun klanten. een goede fit en een goed model doet zoveel voor de rest van je outfit! We lopen er nog te vaak tegen aan dat mensen de verkeerde maat of het foute model dragen. Zo zonde!


We hebben de dames ook kennis laten maken met de shapewear en cellulite control lijn van FALKE, hier was veel interesse in, dus dit gaan we bij volgende trainingen zeker uitgebreider erbij bespreken en laten zien!