Portfolio

"Elegance is the only beauty that never fades." - Audrey Hepburn

Nagels

Gellak

Gellak

Gellak

Gellak

Gellak

Gellak combinatie met dip en buff

Haarstyling workshop

Nikkie Event

Nikkie Event

Haar styling Tammy

Haar styling workshop bij Image of Yourself

Haar styling voor een bruilofgast

Creatief met mijn eigen kapsel

Haar styling workshop bij Image of Yourself

Haar styling workshop bij Image of Yourself

Haar styling workshop bij Image of Yourself

Haar styling workshop bij NOW Maastricht 

Workshop kleur en stijladvies

Ik heb een kleur en stijl workshop mogen doen voor Fleur. Deze keer extra gezellig, want ik gaf de workshop samen met Fauve, zij deed de make up en gaf advies aan Fleur.

Samen met Fleur heb ik gekeken naar wat het beste bij haar past met behulp van de kleurdoeken. Ik ben blij dat het Fleur het benoemt in haar review, want wat ik heel belangrijk vind, is om ook te kijken naar wie je wilt zijn én wat je wilt uitstralen. Als jij jezelf verzekerd voelt, straal je dit ook uit. Ik ben er van overtuigd dat mode en eerlijk advies hierbij kan helpen.

Ik ben blij dat ik Fleur heb kunnen leren dat je met kleuren kunt experimenten. Als je liever een dag zwarte kleding wil dragen, kun je je look opfrissen met een mooie lichte make up.

Ik heb Fleur inzicht gegeven in hoe ze haar kledingkast het beste kan aanvullen en hoe dit meerdere outfit combinaties kan opleveren met bepaalde kleuren kleding die ze nu liet hangen, simpelweg omdat ze niet uitkwam met de kleuren.

Kleur en stijladvies met Margot

Eerst liet ik haar een vragenlijst invullen over haar persoonlijke stijl, wensen, kleuren die ze mooi vind en waar ze tips bij nodig heeft.

Eerst deed ik bij haar een kleuranalyse, ze is een ‘ warm’ lente type. Ik heb haar advies gegeven in kleuren die ze het beste kan dragen en qua stijl advies gegeven in combineren van kleding aangepast op haar figuurtype.

Kapsel & Make up 'bruiloft'

Kapsel voor Tessa.

Kapsel voor Fauve.

Make-Up Workshops

Make-Up workshop Beaudille.

Make-Up workshop Sterre.