NAGELS

Image of yourself bied verschillende mogelijkheden in nagel styling:
 

  • Gellak                                                            € 18,00

       Na 14 dagen nieuwe set                          € 15,00 

  • Dip & Buff                                                    € 20,00
  • Gellak incl. verlenging                              € 27,00
  • Gellak teennagels                                      € 12,00


Extra's

  • Tip                                                                  € 1,00
  • Nailart per nagel       vanaf                       € 0,50

KLEUR ADVIES

Iedereen kent het wel, een miskoop. Vaak willen we meedoen aan de laatste modetrends met de allernieuwste modekleuren. Vaak volgt een impulsieve aankoop terwijl je heel goed weet dat de kleur niet echt bij je past, maar die verkoopster wist je er tegen beter weten in toch van te overtuigen dat het je fantastisch stond.
Met een terdege kleuradvies dat speciaal op jou afgestemd is leer je welke kleuren jou uitstraling ten goede komen en welke kleuren je absoluut dient te vermijden.
Hiermee behoren miskopen op basis van kleur tot de verleden tijd.

Bij het kleuradvies gaan we bepalen welke kleuren in harmonie zijn met jouw natuurlijke uitstraling. Hierbij zijn de kleuren van je huid, je ogen en je haren de bepalende factoren.
De bepaling van je kleurtype doen we met behulp van  gekleurde doeken en andere hulpmiddelen. Een optimale belichting is hierbij van groot belang en we maken dan ook gebruik van de modernste lampen op dit gebied.
Met deze methode zal je zelf al meteen zien welke kleuren je natuurlijke uitstraling doen opleven en welke kleuren je moet vermijden omdat ze je er oud of hard laten uitzien.
Na afloop van de sessie ontvang je van ons een handig kleurenpaspoort.
Deze is makkelijk mee te nemen in je portemonnee of handtas en zodoende heb je hem altijd bij je als je een dagje gaat shoppen, zodat je zeker weet dat je de goede kleuren kiest.

STIJL ADVIES

Tijdens een stijladvies gaan we gedurende de sessie jouw lichaamsvormen in beeld brengen. Hierbij leren we je om je specifieke eigen lichaamskenmerken te vertalen naar die kledingstukken en accessoires die je perfect staan. Na deze sessie weet je hoe je je positieve kenmerken kunt benadrukken en de minder goede kunt camoufleren.


Om ons goed voor te bereiden vragen we je van tevoren een korte vragenlijst in te vullen en aan ons te retourneren. Zodoende kunnen we alvast goed voorbereid aan de sessie met jou beginnen. Voor de sessie zelf vragen we je om zelf een kledingsetje mee te nemen, welke we dan samen gaan bespreken.

Enige dagen na de sessie ontvang je uitgewerkt stijladvies waarin je nog eens alle tips en adviezen op je gemak kunt nalezen en bekijken.

We adviseren iedereen overigens wel om een stijladvies te combineren met een kleuradvies. Want behalve de juiste vormen zijn de juiste kleuren natuurlijk ook van groot belang.

Een stijladvies kost € 45,- per sessie.
Combineer je deze  met een kleurensessie, welke ook € 45,- kost, dan ontvang je € 10,- korting op de totaal prijs en betaal je dus maar € 80,- i.p.v. € 90,-

KLEDINGKASTSESSIE

Wil je het advies nog completer maken dan kies je naast, dan kies naast het kleur- en stijladvies voor een kledingkastsessie.


We kijken dan samen met jou (een groot deel) van je garderobe en adviseren je ruimschoots over nieuwe combinatiemogelijkheden, over welke stukken behouden kunnen blijven, welke je nog mist en welke je kunt wegdoen. Natuurlijk is dit een vrijblijvend advies en bepaal je zelf wat je ermee wilt doen.

Het uiteindelijk doel is een collectie te creëren die bij jou authenticiteit past en jou laat stralen als nooit tevoren.  We adviseren dus datgene wat het beste bij jou past. Dat hoeft niet altijd overeen te komen met de huidige trends.

Deze sessie vind bij jou thuis plaats dus je hoeft er niet voor te reizen maar wij komen naar je toe. Wel zo gemakkelijk en relaxed.

PERSONAL SHOPPING

Heb je graag persoonlijk advies nodig tijdens het shoppen omdat je het moeilijk vind om de juiste keuzes te maken ook dan kun je gebruik maken van onze diensten.


Normaalgesproken doe je voor de personal shopping sessies eerst onze andere sessies (kleuradvies, stijladvies en kledingkastsessie). Natuurlijk hoeft dit niet allemaal achter elkaar maar kunnen de sessie over een (langere) periode gespreid worden.

Samen met jou bepalen we je wensen en een reëel budget. Hierbij is het advies dat gedurende de kledingkastsessie is gegeven natuurlijk een goede leidraad. Verder bespreken we naar welke winkels je graag gaat en vullen dat waar mogelijk aan met goede suggesties.
Daarna gaan we samen op zoek naar de juiste kledingstukken. Hierbij kunnen we natuurlijk geen 100% garantie afgeven dat we die ook daadwerkelijk gaan vinden.